HTC HD2

Det er vanskelig å ikke bli imponert av HTC HD2.

HTC HD2
Publisert
Sist oppdatert

Windows Mobile fremkaller dårlige assosiasjoner hos mange. Et mobil-OS som i bunn er meget kraftig og fleksibelt, men som sliter med et fryktelig gammeldags grensesnitt som er blitt fullstendig overkjørt av mer moderne konsepter som iPhone og Android.

Microsoft vil imidlertid ikke legge systemet på is, og fortsetter å oppdatere det, mens vi venter på den forhåpentligvis mer lovende Windows Mobile 7, som kommer en gang neste år. Så er det opp til de enkelte mobilprodusentene å tilpasse systemet videre, og kanskje gjøre det mer elegant og brukervennlig.

Få har imidlertid tatt denne tilpasningen så langt som HTC. Deres mektige HD2 gjør Windows Mobile nesten ugjenkjennelig. Du skal grave ganske dypt i menyene før du i det hele tatt kommer til noe som ligner Windows-menyer. Det aller meste som er relevant i dagligdags bruk er pakket inn i HTCs skall, enten det er snakk om kontakter, meldinger, e-post eller justering av innstillinger.

Våre inntrykk

Vi synes HD2 er en herlig telefon. Selvsagt, utseendet og den utrolige skjermen har mye av æren. Men den er rett og slett gøy å bruke, Sense-grensesnittet er gjennomført og stilig. Den er kraftig og rask og gjør det aller meste. Du må nødvendigvis leve med noe tradisjonell Windows under skallet, men HTC har klart å redusere det til det minimale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer