HTC Legend

Denne telefonen byr på en herlig kombinasjon av utseende og funksjonalitet.

HTC Legend
Publisert
Sist oppdatert

HTC har virkelig klart å få mobilverdens oppmerksomhet rettet mot seg, takket være stadig mer attraktive mobiler og et brukergrensesnitt som kombinerer det avanserte og det estetiske.

Og med Android-plattformens stadig større utbredelse blir selskapets nye Android-baserte modeller hele tiden mer interessante.

Nydelig berøringsfølsom smarttelefon

HTC Legend er definitivt blant de som fortjener oppmerksomheten aller mest. Noe av det kuleste på en god stund. Utrolig fin å se på og holde i. Skikkelig godt laget. Med nydelig, om litt liten skjerm. Den er rask og responsiv, og det at Android pluss Sense sørger for omtrent alt av funksjonalitet vi kan forestille oss, trenger vi vel omtrent ikke å nevne. Den er så lett å like at vi klarer å se forbi diverse bugs vi har oppdaget.

Det eneste problemet er egentlig posisjoneringen. Hero var i sin tid en flaggskip-telefon, men Legend er i større grad et «midrange»-alternativ. Og kraftigere Android-løsninger er rett rundt hjørnet. Sony Ericssons meget etterlengtede Xperia X10 er bokstavelig talt dager unna, med 1 GHz-prosessor, mye større skjerm (4 tommer) og bedre kamera, men eldre versjon av Android. Vi er veldig spent på den. Etter påske kommer HTCs egne Desire, og for bare ca. 500 kroner mer enn Legend får du også 1 GHz-prosessor og 3.7 tommers skjerm, men du går glipp av det flotte unibody-designet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer