HTC Magic

TEST: Android er en verdig utfordrer i mobilverdenen.

HTC Magic
Publisert
Sist oppdatert

Det er lenge siden vi har hatt mulighet til å stifte bekjentskap med noe genuint nytt i mobilbransjen. Alt for ofte ser vi de samme teknologiene om og om igjen, kanskje i nye innpakninger eller versjoner.

Men Googles ferske og mye omtalte operativsystem Android klarte definitivt å vekke vår oppmerksomhet. Og når det anerkjente selskapet HTC nå bringer den første Android-telefonen til Norge, er det klart vi blir spent.

Pent ytreHTC Magic, som den første Android-telefonen i Norge heter, gjør umiddelbart godt inntrykk. Den en slank, elegant og sexy. HTC legger ikke skjul på at det ikke er en forretningstelefon, at den skal helst selges til yngre, mer motebevisste brukere, at den skal - tør vi si det - konkurrere mot iPhone.

Så den veier lite, den er hvit og stilig og ganske minimalistisk. Det er en del knapper nedenfor skjermen, men de er aldri i veien, og er en integrert del av utseendet til mobilen. Det som tiltrekker seg mest oppmerksomhet er den ganske store styrekula, som faktisk er nesten helt unødvendig. Den berøringsfølsomme skjermen er nemlig såpass god at det blir aldri nødvendig å bla seg gjennom menyene ved bruk av denne. Det eneste den trengs til er å knipse bilder - den fungerer da nemlig som en utløserknapp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer