HTC One (M8)

Det dårligste er det HTC liker å skryte av, det beste er alt det andre.

KUL: HTC One (M8) har mer "attitude" enn sine konkurrenter. Den heftige metallkroppen er én av grunnene.  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
KUL: HTC One (M8) har mer "attitude" enn sine konkurrenter. Den heftige metallkroppen er én av grunnene. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan ikke være spesielt morsomt å jobbe i HTC om dagen. De gir ut en rekke fine telefoner, som fjorårets HTC One. Men den vestlige verden, Norge ikke minst, kjøper fortsatt mobilene sine fra to selskaper: Apple og Samsung.

Da vi møtte HTC i London under lanseringen av årets nye flaggskip, HTC One (M8), snakket vi med flere overraskende pessimistiske HTC-ansatte. At Samsung og Apple dominerer nordmenns lommebøker var de smertelig klare over, og som en av dem sukket over en øl:

- Spytter vi inn én million i reklamekampanjer, spytter Samsung inn ti.

Mange kaller derfor HTC One (M8) for selskapets siste håp. Spesielt nå som Sony begynner å gjøre sitt inntog på topplistene.

Men har M8 det som skal til for å få nordmenn sugne på taiwansk mobilkunst? Ja, det kan faktisk hende.

Les også: Dette er nytt i HTC One (M8)

Overfølsom skjerm

I fjor ble vi bergtatt av designet til HTC One, som fra nå av kalles HTC One (M7). Og vi lar oss fascinere igjen av HTC One (M8). Den ser nemlig fantastisk ut. Eneste grunnen til at vi ikke er like begeistret i år som i fjor, er at forgjengeren allerede så så bra ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer