HTC One SV

Den peneste HTC-mobilen på lenge har også 4G. Men den mangler mye annet.

SAFTIG: HTC One SV ser svært bra ut, selv om fargene ikke lyser fruktfat på samme måten som for eksempel Nokia Lumia 920.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
SAFTIG: HTC One SV ser svært bra ut, selv om fargene ikke lyser fruktfat på samme måten som for eksempel Nokia Lumia 920. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HTC holder liv i sin One-serie ved å lansere mobil på mobil med så nærliggende navn at du skal holde tunga med linjal for å ikke slurve.

Vi har allerede testet HTC One S, som vi kalte "en litt dårligere versjon av HTC One X", som forøvrig fikk sin arvtager i HTC One X+. Nå har One S sin arvtager også; 4G-mobilen HTC One SV.

Dette kan dog vanskelig kalles en versjon av One S, da de to blant annet har helt ulik design, og ulik pris. One S kostet omlag 4.500 kroner da den kom (nå rundt 2.700), mens One SV lanseres med en prislapp på rundt 3.500 kroner.

Dette tilsier at den er svakere enn forgjengeren. Men på noen områder er den også sterkere.

Les også: Se hvor mye du kan spare ved å vente litt før du kjøper mobil!

Blått er flott

HTC One SV tok oss på senga med sitt design. Allerede på boksen vil du kjenne denne elegante lusa på gangen.

For One SV er en skikkelig pen mobil. Den går bort fra det sorte designet som har preget One-modellene foreløpig, og slår til med en dus blåfarget bakside. Den fås også i andre farger, men foreløpig har vi bare sett den i hvit eller blå her til lands. Hvordan de andre modellene tar seg ut kan vi ikke gå god for, men personlig liker vi den blå versjonen svært godt. Android-brukere er ikke bortskjemte når det gjelder fargerike mobiler, og selv om One SV knapt kan kalles noen regnbue, er den blå overflaten et friskt pust.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer