HTC One V

HTC One V er pen å se på, men ikke alltid like pen å bruke.

MED BØY: HTC har gått tilbake til røttene med HTC One V, og lagt til den klassiske bøyen på bunnen. Selv synes vi telefonen er pen, men innmaten står ikke helt i stil.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
MED BØY: HTC har gått tilbake til røttene med HTC One V, og lagt til den klassiske bøyen på bunnen. Selv synes vi telefonen er pen, men innmaten står ikke helt i stil. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide har de siste ukene testet HTCs vårmodeller.

Vi begynte med HTC One X. Dette er toppmodellen, og den er topp i ordets rette forstand, selv om batteritiden var skuffende. Vi ga derfor One X terningkast fem.

Så fulgte HTC One S. Denne er bare litt billigere, bare litt mindre og i vår øyne: Ganske meningsløs. Men One S er slett ingen dårlig telefon, og vi ga den terningkast fire.

Nå har vi hatt en uke sammen med HTC One V. Denne er mye mindre, mye billigere og ikke meningsløs i det hele tatt.

Innholdsfortegnelse:

  1. Design
  2. Skjerm
  3. Operativsystem
  4. Ytelse og minne
  5. Kamera
  6. Lyd, telefoni, batteri
  7. Konklusjon

Design

HTC One V er den minste av One-modellene. Men den fremstår likevel mest maskulin.

Her er runde kurver og myke overflater byttet ut med harde kanter og enda hardere metall. Vi får også et gledelig gjensyn med den bøyde bunnen vi kjenner fra den klassiske telefonen HTC Hero fra 2009. Hero ga vi den gang terningkast fem, blant annet nettopp på grunn av det orginale designet. Bøyen er langt fra så fremtredende som den en gang var, men den gjør telefonen god å holde og gir den et utseende som skiller seg fra Android-mengden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer