HTC Sensation XL

Norge er visstnok kjempers fødeland, så denne gigantmobilen med 4.7-tommers burde jo passe oss perfekt?

VELKJENT: De som har vært borti HTC før, kommer ikke til å føle seg veldig fortapt med Sensation XL. Foto: Øivind Idsø
VELKJENT: De som har vært borti HTC før, kommer ikke til å føle seg veldig fortapt med Sensation XL. Foto: Øivind Idsø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HTC leker nok med bokstavkjeks på idémøtene sine om dagen, for hakk i hæl på HTC Sensation XE kommer mobilen med så stor skjerm at den sannsynligvis er resultatet av et nachspiel der ingeniører konkurrerte om å komme opp med de mest ekstravagante idéene før de tok drosje hjem.

Sensation XL er like ubeskjeden som en russ fra Bærum. Skjermen måler 4.7 tommer, og selv om det høres rekordstort ut, er det faktisk ikke det. Det er ikke så lenge siden vi testet HTC Titan, og hvis du synes den likner mistenkelig mye på Sensation XL, så er det helt riktig.

Fra Windows Phone til Android

Dette er nemlig HTC Titan på stort sett alle måter, med det ganske viktige unntaket at du på Sensation XL finner siste versjon av Android-operativsystemet, mens Titan kjører Windows Innholdsfortegnelse:

  1. Fra Windows Phone til Android
  2. I bruk
  3. Stor skjerm - lav oppløsning
  4. Tallenes tale
  5. Bra kamera
  6. Beats-lyd - en reprise
  7. Konklusjon
Phone 7.5. Ellers er innmaten så lik som den kan bli: en enkjerneprosessor på 1.5GHz, kamera på 8 megapiksler med HD-videoopptak (720p), skjermoppløsning på 480x800 piksler, vekt på drøye 160 gram, og akkurat samme batterikapasitet. I motsetning til nevnte XE har XL derimot ikke plass til eksternt minnekort, sannsynligvis fordi Titan heller ikke har det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer