Husk lettere med Notif

Lar deg lage egne Android-varsler.

VARSEL-HUSKELAPP: Ved å legge ting du må huske i varselfeltet, vil du stadig bli minnet på det. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
VARSEL-HUSKELAPP: Ved å legge ting du må huske i varselfeltet, vil du stadig bli minnet på det. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mobiltelefoner nå til dags gir deg mange muligheter om det er noe du trenger å huske, med alarmer, kalenderapper, notatapper og annet.

Blant våre favoritter er Google Keep, som raskt lar deg lage notater som også kan deles med andre.

Én ting er å notere det du må huske, men så er spørsmålet – klarer du å huske å sjekke det du må huske?

Det går selvsagt an å sette på en alarm som minner deg på det, men så er det jo ikke alltid man vet når det passer best å bli minnet på det.

LES OGSÅ: Invitér til møter med Meet

Lag huskelapp i varselfeltet

LAG EGNE VARSLER: Med Notif kan du lage egne varsler som så havner i varslingsmenyen når du trekker ned fra toppen.
LAG EGNE VARSLER: Med Notif kan du lage egne varsler som så havner i varslingsmenyen når du trekker ned fra toppen. Vis mer


Med appen Notif kan du lage egne varsler til Android som dermed blir å finne i varselfeltet. Dermed får du både et ikon på toppen av skjermen og et eget element i varslingsmenyen når du trekker fingeren ned fra toppen av skjermen.

Om du vil kan varslene også lages pågående, altså at de ikke fjernes fra varselfeltet med et sveip (eller ved å tømme alle) – kun ved å trykke på det og dermed åpne Notif-appen.

Du kan dessuten sette prioritet, som da vil avgjøre om de kommer på topp eller i bunnen av varslingsmenyen.

LES OGSÅ: Les varsler uten å låse opp

Flere typer

Varsler du lager kan være ren tekst, punktlister (opptil syv punkter får plass i varsellinjen) eller et bilde, som da vil vises (som et bilde) i varslingsmenyen.

Oppgraderer du til pro-utgaven (kr 6,-) får du dessuten med 200 ulike ikoner som kan brukes til varslene du lager, ubegrenset historikk i appen (slik at du kan se alle tidligere varsler du har laget), påminnelser, muligheten for å lage varsler med stemmen og støtte for delingsmenyen, slik at du for eksempel kan dele et bilde med Notif for å lage et varsel raskere.

Notif for Android (Play Butikk, gratis)
Notif Pro for Android (Play Butikk, kr 6,-)

LES OGSÅ: Slå av varsler automatisk når du spiller musikk

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer