Samsung og LG utvikler smartklokker for herrer

- Hva i alle dager holder dere på med, Samsung og LG?

Kommentar: Hvorfor skal damer ha kjipe klokker? 

MINE DAMER OG HERRER: Sånn jeg ser det, er det liten tvil om hvilke kjønn disse klokkene er myntet på. Så hvorfor er dameklokka så mye kjipere enn herreklokka? Foto: LG
MINE DAMER OG HERRER: Sånn jeg ser det, er det liten tvil om hvilke kjønn disse klokkene er myntet på. Så hvorfor er dameklokka så mye kjipere enn herreklokka? Foto: LG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg elsker klokker. Jeg liker å lese om dem, følge med på priser, sjekke bruktmarkedet og nyheter hos de store urmakerne. Finne ut hvordan de virker. Tid er spennende, og klokker kan være innmari fine.

Og nå blir det mye morsommere framover. Elektronikkgigantene tar et godt steg inn i urmakernes univers - nesten på samme måte som de går inn i bilbransjen.

Jeg blir oppriktig glad når vi i Dinside får inn nye smartklokker til testing. Apple har lenge dominert markedet med sin Apple Watch, men nå kommer selveste Samsung etter - sist med sin Gear S3, som jeg selv fikk teste og skrøt mye av.

Og i dag kan Dinside melde om LGs nyeste klokker, som de lager sammen med Google.

Åpenbar kjønning av klokkene

Det er bare én ting som ikke henger på greip i den nye klokke-verdenen: Alt som er nytt og gøy, er for menn. Altså; Det står ikke «Denne klokken er bare for menn» på dem, men en klokke som ruver med over 45 millimeters urkasse, er en ganske stor greie.

Klokker må se bra ut på armen, ellers er det ikke noe gøy.

Når LG nå kommer med sin Watch Sport og Watch Style, så klarer vi ikke å la være å tenke følgende: Sportsklokka er for menn, og Style for kvinner. Først og fremst på grunn av størrelsen. De blir også markedsført som det av produsenten. Bildet øverst på denne siden viser LGs produktbilder når de markedsfører klokkene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer