Kommentar

Hva i alle dager var dette, Apple?

Netflix mister neppe nattesøvnen av dette.

OPRAH: Store navn til tross, Apples TV-lansering var alt annet enn imponerende. Foto: Michael Short/AFP
OPRAH: Store navn til tross, Apples TV-lansering var alt annet enn imponerende. Foto: Michael Short/AFP Vis mer
Publisert

Etter årevis med rykter og spekulasjoner var dagen kommet for Apples avduking av den ambisiøse TV-tjenesten, men for et antiklimaks. Showet varte i intet mindre enn to timer, og mot slutten gjorde Apples engasjerte klappere det de kunne for å skape litt entusiasme rundt dette. For det klarte ikke Apple.

Apple TV+ er TV-tjenesten som skal konkurrere med Netflix og Apple Arcade er Apples nye spillsatsing, men lot noen seg overbevise?

Lanseringen av Apple Arcade beviser nok en gang at selskapet fremdeles ikke forstår seg på spillbransjen. De benyttet anledningen til å gi et lite stikk til Google med en kommentar om at man ikke trenger å være på nett for å spille Arcade-spillene, men tjenesten var jo ikke akkurat noe å skrike wow for.

Er det noe spillere misliker, er det eksklusive spill. Vi ønsker at spill skal være tilgjengelig på de plattformene vi bruker. Apple ser annerledes på det, og skrøt av 100 nye og EKSKLUSIVE spill på Arcade som kun er tilgjengelig på deres plattformer.

Microsoft gjør dette mye bedre med spilltjenesten Xbox Game Pass som består av hundrevis av spill, som også er tilgjengelig på andre plattformer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer