Hvilke operatører bruker Telenors og Netcoms nett?

Her er lista over hvilket mobilnett du får hos de ulike operatørene.

MANGES FAVORITT: Mange ønsker å ha Telenor-nett på mobilen, mens andre må ha det akkurat der de bor. Uansett er det fint å vite hvilke operatører som kan tilby hva. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
MANGES FAVORITT: Mange ønsker å ha Telenor-nett på mobilen, mens andre ha det akkurat der de bor. Uansett er det fint å vite hvilke operatører som kan tilby hva. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dinside fortalte nylig hvordan One Call er i ferd med vrake Network Norway og Telenor, til fordel for Netcom sitt mobilnett.

One Call mente dette ga kundene mer fart og «fortsatt lave priser», men mange kunder hadde et helt annet syn på saken. Hundrevis sa opp abonnementet og operatørens Facebook-sider kokte av sinte innlegg. Mange fryktet nemlig dårligere dekning.

Dette burde ikke komme spesielt overraskende på One Call. At Telenor har et bedre utbygd mobilnett enn Netcom har blitt en vedtatt sannhet for mange nordmenn.

Spørsmålet for disse er hvilke operatører som kan tilby dette nettet.

NETFLIX OM NORGE: - Dere har så bra nettilgang! Dere har 4G overalt!

Ikke best for alle

Dinside skal ikke ta stilling til «hvilken som er best» av Netcom og Telenor; det var også mange One Call-kunder som jublet over å få Netcom.

For hva som er best for deg har mange variabler. Spesielt hvor du oftest befinner deg. Har du ikke egen eller andres erfaring å bygge på, kan du sjekke dekningskartene til Telenor og Netcom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer