Hvordan blir nye N-Gage?

Det har egentlig aldri vært noe tvil om at N-Gage-spillmaskinen fra Nokia vil få oppfølgere. Først nå begynner det imidlertid å dukke opp detaljer om hvordan den nye dingsen kommer til å bli.

Publisert
Sist oppdatert

N-Gage ble ikke noen kjempesuksess for Nokia, til tross for at maskinen har mange klare fordeler. Dessverre hindres den av en del designfeil og dårlig batterilevetid. Nokia har heldigvis alltid signalisert at N-Gage er en langsiktig satsning, og at plattformen kommer til å videreutvikles og forbedres.

Det går selvsagt mange rykter om hvordan den nye N-Gage 2-maskinen kommer til å bli. Mye tyder på at det kommer ny informasjon om konsollen på CeBIT-messen om to måneder, men før det kan vi jo oppsummere det vi vet.

Bedre design

Først og fremst vil nye N-Gage mest sannsynlig ha en mer logisk måte å bytte minnekort på. I den første konsollen måtte du skru enheten av og ta den fra hverandre for å bytte spill, men i oppfølgeren er det støtte for å bytte minnekort med spill mens maskinen er på.

Videre skal det ha blitt gjort designendringer slik at det går an å holde N-Gage på normalt vis når man snakker i den.

Det kommer også to skulderknapper foran på maskinen, noe som vil øke kontrollen i spill. N-Gage 2 skal for øvrig være bakoverkompatibel med spill til den første konsollen, så vi antar at skjermen kommer til å ha samme format - men skal visst være av bedre kvalitet (65.000 farger).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer