iOS 14-tips:

Hvordan bytte ikoner på iPhone?

Her er trikset som brer seg i sosiale medier.

EGNE IKONER: Sett videoer av at folk har byttet ut app-ikonene på iPhone? I denne artikkelen finner du oppskriften. Foto: Pål Joakim Pollen
EGNE IKONER: Sett videoer av at folk har byttet ut app-ikonene på iPhone? I denne artikkelen finner du oppskriften. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

iOS 14 ble sluppet forleden dag, og vi har allerede en fyldig sak om en haug av nyheter i den siste utgaven av Apples mobile operativsystem:

Og det er tydelig at de nye funksjonene, kanskje spesielt muligheten for widgets direkte på hjemskjermen, er noe som omfavnes av mange iOS-brukere; funksjonalitet Android har hatt praktisk talt siden dag én.

Spesielt TikTok og Snapchat fylles nå over med videoer som viser hvordan man nå kan skreddersy hjemskjermen i langt større grad enn tidligere med værmeldinger, hvilken ukedag det er og den slags.

Ja, hele tre widget-apper er i skrivende stund mer populære enn selveste Disney+ på topplista på App Store, der vi aner oss at antall nedlastinger er svimlende. Der humrer nok mang en Android-bruker litt i skjegget.

Bruk egne ikoner

I mange av videoene ser man også at folk har laget egne app-ikoner for å gjøre telefonen enda mer personlig.

Her er for eksempel en Twitter-bruker som har tegnet alle ikonene selv i Paint:

Men faktisk er ikke dette en mulighet som har kommet med iOS 14. Det kunne du gjøre allerede i iOS 13 via Apples Shortcuts-app («Snarveier» på norsk), og nå skal vi vise deg hvordan:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer