Hvordan installere Android-apper fra nettleseren

Enkel måte å få appene inn på mobilen eller nettbrettet.

Google Play-butikken har en smart funksjon som gjør det veldig lett å installere apper på alle Android-dingsene dine. Foto: Kirsti Østvang
Google Play-butikken har en smart funksjon som gjør det veldig lett å installere apper på alle Android-dingsene dine. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Googles app-butikk, Google Play, har etter hvert vokst seg både stor og funksjonsrik.

En av våre favoritt-funksjoner, som ikke Apples App Store tilbyr, er at du kan enkelt laste ned apper til Android-mobilen- eller -nettbrettet ditt rett fra nettleseren.

I mange tilfeller kan dette være en enklere måte å laste ned apper på, fordi du får en bedre oversikt over utvalget på en større skjerm.

Og kommer du over en app mens du surfer rundt på nettet i arbeidstiden, kan du enkelt få den inn på enheten din slik at den er klar for bruk til togturen hjem.

Les også: Slik oppdaterer du Android

Slik gjør du

Å laste ned en app fra Google Play rett i nettleseren er utrolig enkelt. Gå til play.google.com og finn appen du ønsker å laste ned.

PS: Du må være logget inn med Google-kontoen din for at det skal fungere.

Klikk deretter på knappen Installer . Det står Kjøp for... dersom det er en betalingsapp. Du vil så få opp en boks med informasjon om appen du ønsker å installere, og en rullegardinmeny hvor du kan velge hvilken enhet du skal sende appen til.

Har du flere Android-enheter registrert på kontoen din, vil du kunne velge mellom de fra rullegardinlisten vist ovenfor. Foto: Kirsti Østvang
Har du flere Android-enheter registrert på kontoen din, vil du kunne velge mellom de fra rullegardinlisten vist ovenfor. Foto: Kirsti Østvang Vis mer


Når du har valgt ønsket enhet, klikk på knappen Installer. Dersom det er en betalapp, må du klikke deg gjennom den vanlige kjøpsprosessen. Til slutt, også med en gratisapp, klikker du på OK.

I løpet av kort tid vil du se at appen lastes inn på den valgte Android-enheten din.
Velbekomne!

(Via Android Central)

Les flere saker om Android

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer