iPhone-triks

- Hvorfor fortalte ingen meg dette?

Aldri mer snirklete merking på skjermbildene.

TIPS: Med et veldig enkelt grep får du en helt perfekt sirkel, strek eller pil når du vil tegne noe inn i et skjermbilde. Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer
Publisert

På TikTok har et nytt skjermdump-triks på iPhone gått viralt.

Brukeren Ramal Video la i forrige uke ut en video hvor han viser hvordan du enkelt kan holde inne et skribleri på et skjermbilde for å få ting til å se mye penere ut.

- Hvorfor fortalte ingen meg dette, skriver The Verge-journalist Tom Warren.

Men han er ikke den eneste som ikke kjenner til det smarte trikset.

Fra krussedull til perfeksjon

Det har lenge vært mulig å bruke merkingsverktøyet på iPhone for å tegne på et skjermbilde. Kanskje vil du utheve noe med en sirkel, forkant eller pil.

Personlig bruker jeg gjerne 4-5 forsøk før det ser ut som det ikke er 5-åringen som har slått seg løs, men det blir liksom aldri helt bra uansett hva jeg gjør.

Men ifølge Ramal Video finnes det altså et enkelt triks som får merkingen til å bli helt perfekt.

Slik gjør du

Bare ta et skjermbilde, og trykk på miniatyrvisningen som dukker opp nede til venstre på iPhone-skjermen. Velg så hva slags skriveverktøy du vil markere skjermbildet med. Tegn formen du ønsker å bruke på skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer