OnePlus 7 lanseres 14. mai

I fjor stod folk i kø for å kjøpe

Nå kommer oppfølgeren.

NY TOPPMODELL: OnLeaks og Pricebaba har publisert skisser av det som skal være OnePlus 7 Pro. Foto: OnLeaks/Pricebaba
NY TOPPMODELL: OnLeaks og Pricebaba har publisert skisser av det som skal være OnePlus 7 Pro. Foto: OnLeaks/Pricebaba Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kinesiske mobilselskapet OnePlus har gjort seg populært ved å produsere smarttelefoner med gode spesifikasjoner til en pris som er mye lavere enn det toppmodellene fra Apple, Samsung og Huawei koster.

I fjor var det lansering av OnePlus 6, og dette var første gang en smarttelefon fra selskapet ble offisielt lansert i Norge. Interessen var faktisk så stor at folk stod i kø for å kjøpe telefonen.

Vi kronet OnePlus-telefonen med terningkast 5.

OnePlus 7

Nå nærmer det seg lanseringen av oppfølgeren, for OnePlus har satt datoen for avdukingen av OnePlus 7. Og ja, den kommer til Norge. I går avslørte mobilprodusenten at den nye 7-serien, som inkluderer OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro, skal avdukes under et arrangement i London 14. mai.

I pressemeldingen omtales OnePlus 7 Pro som selskapets «første premiumtelefon».

Dette skal være OnePlus 7 Pro. Foto: OnLeaks/Pricebaba
Dette skal være OnePlus 7 Pro. Foto: OnLeaks/Pricebaba Vis mer

Under et intervju med nettstedet The Verge forrige uke, avslørte OnePlus' toppsjef, Pete Lau, noen av detaljene rundt 7-serien. Her kom det blant annet frem at OnePlus 7 Pro får 5G-nett, som du ikke vil dra nytte av med det første, men også lovnader om at modellen har en skikkelig god skjerm.

Hva som gjør skjermen så god, er ikke kjent, men det spekuleres at det er snakk om en panel med oppfriskingsrate på 90 Hz. Vanlige mobilskjermer ligger på 60 Hz.

Pris har alltid vært et interessant tema hva OnePlus-telefonene gjelder. Vi vet ikke hvor mye OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro vil koste, men det er kjent at de blir dyrere enn både OnePlus 6 og 6T.

Nettstedet Pricebaba har for øvrig publisert flere bilder som hevdes å vise hvordan designet på OnePlus 7 Pro blir.

Selger billetter

Er du en hardbarket tilhenger av OnePlus, kan du faktisk delta på lanseringsarrangementet i London i midten av mai. Inngangsbillett til arrangement koster fra 16 britiske pund, snaut 180 kroner, og av erfaring kan det lønne seg å være tidlig ute hvis du ønsker en plass blant publikum.

Vi kommer selvsagt tilbake med mer stoff om OnePlus 7-serien, og har planer om å gjøre en test når den tid kommer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer