I kveld annonseres iOS5, iCloud og OSX Lion

Apples utviklerkonferanse starter i dag.

Bedre varslingstjeneste er ett av de heteste tipsene til den siste iOS-oppgraderingen. Dette bildet er hentet fra konseptvideoen lenger ned i artikkelen.
Bedre varslingstjeneste er ett av de heteste tipsene til den siste iOS-oppgraderingen. Dette bildet er hentet fra konseptvideoen lenger ned i artikkelen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forkant av Apple-pressekonferanser har selskapet selv sjelden gitt ut noe informasjon på forhånd utover en litt halvmystisk invitasjon som en liten teaser til hva som kan forventes.

Denne gangen er det imidlertid annerledes, og Apple har selv gått ut med innholdet i kveldens presentasjon.

Det er bekreftet at Steve Jobs holder presentasjonen, og han går på scenen i San Francisco klokka sju i kveld norsk tid. Nyhetene omfatter:

iOS 5 – splitter ny versjon av operativsystemet for iPhone, iPad og iPod TouchLansering av tjenesten iCloudLansering av OSX Lion; den siste versjonen av Apples operativsystem for Mac

Hva som er nytt i iOS 5 vites imidlertid ikke. Dog er det ikke til å stikke under stol at Apple merker konkurransen fra Android og sannsynligvis vil overhale iOS i relativt stor grad i versjon fem. Blant annet ryktes det om bedre varselfunksjon, støtte for widgets på hjemmeskjermen, automatisk oppdatering av apps (uten å måtte gå veien om App Store) og at Twitter blir sterkere integrert i iOS. Vi krysser også fingrene for trådløs synkronisering med iTunes – nå er det på tide at USB-kabelen droppes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer