iOS 15:

I kveld blir iPhone «ny»

Her er de viktigste nyhetene i iOS 15.

IOS 15: På kvelden mandag 20. september kan iPhone-eiere fra 6s og oppover oppdatere til iOS 15. Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På fredag kommer nye iPhone 13-modeller i butikkene, og hånd i hånd med nye telefoner kommer også den årlige iOS-oppdateringen fra Apple.

Denne høsten er det versjon 15 av iOS som lanseres, og du trenger ikke å vente helt til fredag med å oppdatere telefonen din – faktisk forventes oppdateringen allerede klokka sju mandag kveld.

Disse kan oppgradere

Har du en aldrende telefon, er du kanskje i tvil om du får oppdatert til den siste versjonen, men der har Apple gjort det enkelt i år:

Bruker du allerede iOS 14, kan du oppdatere til iOS 15. Med andre ord er listen over kompatible telefoner identisk som i fjor høst og inkluderer da iPhone 6s/6s Plus og nyere telefoner, inkludert begge iPhone SE-modellene. Også 7. generasjon iPod Touch kan oppdateres til iOS 15.

iPhone 6s ble lansert på høsten i 2015 og får da sin sjette iOS-oppdatering samme dag som den nye versjonen slippes. Lignende finner man ikke blant Android-produsentene.

Er du usikker på hvilken iOS-versjon du kjører, finner du informasjon om det under innstillinger, generelt, om => "programvareversjon". Starter den på 14. har du iOS 14 og kan garantert oppdatere til iOS 15.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer