Ny iPhone, Apple TV og Apple Watch?

I kveld braker det løs igjen – dette tror vi Apple viser frem

Ti år siden første iPhone – iPhone X kan bli noe helt spesielt.

IPHONE X: Ryktebørsen koker, og i kveld forventer vi at Apple lanserer tre nye iPhone-modeller. Inkludert iPhone X, som skal se slik ut. Foto: Macrumours/YouTube
IPHONE X: Ryktebørsen koker, og i kveld forventer vi at Apple lanserer tre nye iPhone-modeller. Inkludert iPhone X, som skal se slik ut. Foto: Macrumours/YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveld har Apple kalt inn pressekorpset til det som for mange er høstens store tekno-happening: Den årlige iPhone-lanseringen, som ofte er krydret med et produkt eller to ekstra.

Arrangementet blir også det første i Apples nye lokaler – Apple Park i Cupertino. Hovedkvarteret ble ferdigstilt tidligere i år og huser 13.000 ansatte på et område som dekker 710.000 kvadratmeter.

Men hva trekker Apple-sjef Tim Cook opp fra hatten i kveld? Her er våre tips:

3 nye iPhone-modeller

Her har ryktene versert veldig lenge – det er 10 år siden Apples første iPhone ble lansert, og i jubileumsåret vil de to «vanlige» iPhone-oppgraderingene bli akkompagnert av en tredje telefon, som mange mener vil få navnet iPhone X.

Den gjeveste modellen vil få en OLED-skjerm som dekker mesteparten av overflaten, og hjemknappen skal være borte til fordel for svært avansert ansiktsgjenkjenning. Skjermen skal etter ryktene være 5,8" diagonalt, mens telefonen vil være mindre enn Plus-modellene (5,5").

Nytt for Apple vil også være støtte for trådløs lading, og på baksiden av iPhone X ser det ut til at Apple går tilbake til glass, slik de brukte på iPhone 4 og 4s.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer