TEST: Samsung Galaxy Z Fold 2

I pose og sekk

Samsungs brettbare gir deg mobiltelefon og nettbrett i ett.

Vi har testet Samsungs nye brettbare mobiltelefon, Galaxy Z Fold 2. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne måneden lanserer Samsung oppfølgeren til fjorårets Galaxy Fold, en telefon som i hvert fall i det norske markedet fremstår ulik noen annen.

For dette er en brettbar telefon. I lukket tilstand har du en relativt tykk telefon med høy og smal skjerm, men bretter du den opp får du et lite nettbrett med vesentlig mer plass enn en mobilskjerm.

Og siden forgjengeren har Samsung forbedret telefonen på mange måter - både fysisk og med tanke på programvaren. Z Fold 2 fremstår definitivt som et bedre produkt enn sin forgjenger.

Større frontskjerm

Sammenlignet med den første Fold-telefonen har Samsung gjort flere grep med Z Fold 2. Det definitivt mest merkbare er at skjermen på fremsiden har økt betraktelig i størrelse - fra 4,6 til 6,2 tommer, som gjør at den da blir enda litt mer attraktiv å bruke.

Dette er imidlertid en veldig høy og slank skjerm med 25:9-skjermaspekt, så den er ikke veldig god å skrive på fordi den er så smal, men den fungerer brillefint når du skal sjekke stillingen i fotballkampene, handlelista i Google Keep eller hva det måtte være.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.