Komplett Mobil til Ice

Ice kjøper kundebasen til Komplett Mobil

Prislapp: 105 millioner kroner.

UTVIDER: Ice kjøper kundebasen til Komplett Mobil. Foto: Ice
UTVIDER: Ice kjøper kundebasen til Komplett Mobil. Foto: Ice Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske mobiloperatøren Ice kunngjør i dag at de kjøper kundebasen til Komplett Mobil. Prislappen er estimert til 105 millioner kroner, men det kan bli både høyere og lavere avhengig av hvor mange Komplett Mobil-kunder som blir med over.

Per 15. mars hadde Komplett Mobil 74.740 aktive mobilkunder.

Eivind Helgaker er administrerende direktør i Ice. Foto: Ice
Eivind Helgaker er administrerende direktør i Ice. Foto: Ice Vis mer

– Ice er hovedutfordreren i det norske mobilmarkedet. I likhet med Komplett Mobil har vi bygd opp en kundemasse basert på kundevennlige priser og produkter. Vi er altså en god match for hverandre, sier Eivind Helgaker, administrerende direktør i ice i Norge og konsernsjef i Ice Group ASA, i en pressemelding.

Overfor Haakon Dyrnes, Komplett Mobil-sjef, Tek.no sier at de fikk et godt tilbud og at de besluttet å selge.

– Komplett ønsker å fokusere på sin kjernevirksomhet, og har allerede gjort flere tiltak for å styrke kjernevirksomheten. Når det så kom et tilbud på Komplett Mobil som ble oppfattet som godt, så besluttet de å selge. Det er egentlig så enkelt som det, sier han til nettstedet.

Vil skje i juni

Ice opplyser i pressemeldingen at Komplett Mobil-kunder ikke trenger å foreta seg noe som helst i forbindelse med overføringen av kundeforholdet, før de mottar informasjon fra Ice.

Selskapet sier at abonnementet hos Ice vil være tilnærmet likt abonnementet kunden har hos Komplett Mobil, og lover samtidig at alle kundene vil umiddelbart vil dra nytte av at Ice ikke fakturerer for overforbruk av mobildata.

I tillegg lover Ice en liten velkomstgave til Komplett Mobil-kundene i form av dobbel data og fri månedsavgift måneden etter at abonnementet er overført Ice.

Migrering av kundene er planlagt gjennomført i perioden april til juni 2019

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer