Ikea Sonos

Ikea endrer designen

Samarbeidet med Sonos utvides med en ny modell.

SYMFONISK BORDLAMPEHØYTTALER: Ikea og Sonos fortsetter sitt samarbeid. Foto: Ikea
SYMFONISK BORDLAMPEHØYTTALER: Ikea og Sonos fortsetter sitt samarbeid. Foto: Ikea Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske møbelkjeden Ikea og den amerikanske høyttalerprodusenten Sonos lanserte sine første produkter i sitt samarbeidsprosjekt Symfonisk i 2019.

Først ut var en smal bokhyllehøyttaler, som også kunne brukes som for eksempel et nattbord, og en bordlampehøyttaler. Begge fikk totalt gode skussmål på Dinsides testbenk, og Ikea og Sonos har senere fulgt opp med lanseringen av en bilderamme med integrert høyttaler, kalt Symfonisk Bilderamme.

Ny bordlampehøyttaler

Denne uka introduseres et nytt tilskudd i Symfonisk-serien, når bordlampehøyttaleren får en oppfølger. Blant nyhetene er en mindre lampefot slik at det er enklere å få plass til høyttaleren på mindre bord.

– Siden vi lanserte den første Symfonisk bordlampehøyttaleren, har vi lært mye om hvordan og hvor den brukes. For eksempel bruker mange lampehøyttaleren på nattbordet, noe som førte til at vi laget en ny, litt mindre lampefot. Vi tilbyr nå også flere designvalg, noe som gjør at lampehøyttaleren er bedre tilpasset folks individuelle hjem, sier Stjepan Begic, produkteier i IKEA of Sweden, i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer