– Ikke kjøp appen min!

Falcon Pro-utvikler skrur prisen i taket for å unngå at noen kjøper den.

Voldsom pris, men det har en naturlig forklaring.
Voldsom pris, men det har en naturlig forklaring. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 2/3 klokka 14:55:Etter at denne artikkelen ble skrevet, har skaperen av Falcon Pro nullstilt alle nøkler og begynt å selge appen til normal pris igjen. Eksisterende brukere er nødt til å logge inn på nytt. Fortsatt er taket 100.000 brukere, så har du kjøpt appen bør du oppdatere den for så å logge inn på nytt igjen.

Det finnes et hav av Twitter-klienter både til PC og mobiltelefoner, og en av de mer populære i Android-leiren har de siste månedene vært Falcon Pro; en rask Twitter-klient med pent grensesnitt, innbakte forhåndsvisninger og god brukervennlighet.

Les også: Ti nyttige Twitter-tjenester

Twitter med innstramninger

I fjor begynte Twitter imidlertid å stramme inn tøylene for tredjepartsutviklere. I august fikk tredjepartsutviklere beskjed om at de ikke fikk lov til å ha mer enn 100.000 brukere før de måtte samarbeide tettere med Twitter, der det også har vist seg vanskelig å få tillatelse til å heve terskelen – spesielt for apper med samme oppførsel som den offisielle appen.

I tillegg kom også andre innstramninger for hvordan appene skulle oppføre seg. Utviklerne fikk seks måneders frist på seg til å rette seg etter de nye reglene; en frist som gikk ut denne måneden. (Les mer hos The Verge)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer