Ikke sikkert disse blir billigere i morgen

Svært mange rekordbillige produkter dagen før dagen.

BLACK FRIDAY: Det er lett å la seg rive med av gode tilbud, men det er ikke gull alt som glimrer. Programleder: Ingebjørg Iversen / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er dagen før dagen - ved midnatt går startskuddet for årets store handledag, black friday, som har innatt Norge med storm de siste årene.

Mange butikker har allerede tjuvstartet med såkalte «black week»-ordninger, der enkelte allerede fra lørdag av hadde ekstra gode tilbud, og der de store elektronikkjedene og andre har hatt dagstilbud hele uka.

Over 5.000 rekordbillige produkter

Daglig leder i Prisguiden, Amund Espelien, forteller til Dinside at det i skrivende stund, altså dagen før black friday, er godt over 5.000 produkter som har rekordlave priser. Tilsvarende tall i fjor var 3.500 produkter.

Og vi så det i fjor, da vi brukte natten på å jobbe oss igjennom de beste black friday-tilbudene, at enkelte av produktene faktisk hadde vært billigere tidligere uka enn de var på selveste dagen. Kanskje gjør du derfor lurt i å slå til allerede i dag på enkelte av dem.

Vi har allerede fylt opp kaffemaskinen med bønner og satser på å være oppe ekstra lenge i natt for å finne de beste black friday-tilbudene, slik at de ligger klare når du står opp.

Men her er noen av «black thursday»-tilbudene du muligens bør slå til på allerede i dag. PS! Prisjakt-boksene under hvert produkt oppdateres fortløpende, så avhengig av når du leser denne artikkelen kan det selvsagt bli litt mismatch mellom teksten i artikkelen og prisene i boksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer