Telia Norge

Innfører gebyr

Nå må Telia-kundene betale for per transaksjon på BankID for mobil.

GJØR ENDRINGER: Telia Norge innfører et BankID-gebyr på mobil. Foto: Fredrik Hagen/NTB
GJØR ENDRINGER: Telia Norge innfører et BankID-gebyr på mobil. Foto: Fredrik Hagen/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå får alle Telia-kunder et gebyr hver gang de bruker BankID på mobil. Teleselskapet begrunner avgjørelsen på følgende måte:

- Bankene har besluttet at BankID på mobil gradvis skal erstattes med BankID på app. App er gratis å bruke og vi anbefaler at du laster ned og tar i bruk app, enten BankID-appen, eller appen fra Nordea eller SpareBank 1, skriver Telia på sine nettsider.

ID-SJEKKEN: Er du usikker på hvordan du skal gå fram for å utføre ID-sjekken? Da kan du ta en titt på denne videoen. Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Nå koster BankID på mobil 0,99 kr per transaksjon.

- Utfasingen skjer for å gi brukerne en enda enklere BankID-hverdag. Appen skal gi mer relevant informasjon som trygger brukerne, og ambisjonen er at flere skal kunne bruke BankID gjennom hele livet, skriver Telia videre.

Telia legger til at det ikke lenger er mulig å aktivere BankID på mobil på nytt. Hvis man bytter telefon og beholder samme SIM-kort, vil BankID på mobil fungere som før inntil endelig sluttdato for tjenesten er satt.

Les alt om endringene her.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer