Samsung Galaxy S20:

Innstillingene du bør endre på

Dette gjør telefonen enda litt bedre.

BLIR BEDRE: Samsung S20-telefonene har et et hav av innstillinger. En av de som virkelig løfter telefonen er å sette skjermen i 120 Hz-modus. Foto: Pål Joakim Pollen
BLIR BEDRE: Samsung S20-telefonene har et et hav av innstillinger. En av de som virkelig løfter telefonen er å sette skjermen i 120 Hz-modus. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

I disse dager lanseres Samsung tre nye toppmodeller: S20, S20+ og S20 Ultra. Vi har testet sistnevnte, som med en svært høy prislapp måtte innfinne seg med en sterk firer på terningen.

Er du blant dem som har bestilt en av S20-telefonene til lanseringen, er det imidlertid en god del innstillinger du bør endre på når du får den, som etter vår mening gjør telefonen enda litt bedre enn det den er rett ut av boksen.

Før vi begynner - innstillinger er altså innstillinger-appen på telefonen, som du eventuelt når kjapt ved å dra ned «rullegardina» og trykke på tannhjulet øverst til høyre.

#1: Aktivér 120 Hz

Skjermen på S20-telefonene er av ypperste kaliber, men om du bare drar igjennom oppsettet og tar til takke med forhåndsinnstillingene, går du glipp av det aller beste – 120 Hz, altså der skjermen oppdateres dobbelt så ofte som det som er vanlig.

Med 120 Hz aktivert glir alt av animasjoner og skrolling silkemykt for seg. Ulempen er selvsagt at dette krever mer strøm og derfor gir noe dårligere batteritid, men om du klarer deg gjennom dagen med denne aktivert, kommer du neppe å gå tilbake. Ja, og så må du ta til takke med noe lavere oppløsning, men der tviler vi på at du vil legge merke til noen forskjell uansett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer