Instagram har problemer

Brukere sleit med å få tilgang, men problemene er i ferd med å løse seg.

FJERNER «LIKES»: Noen Instagram-brukere i Norge kan ikke lenger se hvor mange likerklikk andre har fått på Instagram. Reporter. Kirsti Østvang. Video: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert: I 14.30-tida torsdag later det til at Instagram er i ferd med å finne en løsning på problemet, og meldingene om problemer er ikke like mange som tidligere i ettermiddag.

Torsdag formiddag var det mange Instagram-brukere som meldte at de ikke fikk logget på det sosiale mediet. Først ble det meldt om problemer i sørlige Asia, før problemet spredte seg til resten av verden, rapporterte nettstedet PocketNow .

Rundt klokka 15 ser det derimot ut til at Instagrams system er i ferd med å stabilisere seg og at flere igjen får logget på og lagt ut bilder på Instagram, viser tall fra nettsiden DownDetector, men enkelte brukere vil nok oppleve i litt tid fremover at det fortsatt er litt rusk i maskineriet.

Instagram selv har ikke kommentert problemene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer