Instagram lar deg angre

Nå blir det mulig å gjenopprette slettet innhold.

HENT TILBAKE: Med den nye funksjonen kan du gjenopprettet innhold som du (eller noen andre) har slettet. Foto: Instagram
HENT TILBAKE: Med den nye funksjonen kan du gjenopprettet innhold som du (eller noen andre) har slettet. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fjernet et innlegg på Instagram, men angrer? Eller har hackere tømt kontoen din for innhold? Nå gjør Instagram det lettere å få tilbake slettede poster, skriver The Verge.

Selskapet ruller ut en «nylig slettet»-funksjon som lar deg se gjennom slettet innhold, både bilder, videoer, reels, IGTV-videoer og stories og gjenopprette det om ønskelig.

I et blogginnlegg forklarer Instagram at funksjonen kan være et nyttig verktøy om man har blitt hacket.

Slik fungerer det

Fra nå av vil man måtte verifisere at man er kontoeier enten via sms eller e-post for å permanent slette eller gjenopprette innhold.

Slettet innhold vil ligge i en egen mappe i 30 dager, og slettes etter det om man ikke har foretatt seg noe. Slettede stories er et unntak, ifølge The Verge, og forsvinner for godt etter 24 timer.

Du finner den nye mappa ved å gå til Innstillinger > Konto > Nylig slettet. (Det kan virke som funksjonen rulles ut gradvis; vi har I hvert fall ikke fått den ennå.)

Fra før har Instagram en arkiv-funksjon som lar brukere beholde innlegg uten at de er offentlig tilgjengelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer