Instagram på iPad? Her er appen du trenger

Flow er både lekker og gratis.

VÅR NYE FAVORITT: Med Flow kan du bla gjennom Instagram-bildestrømmen din på en pen og smidig måte. Foto: KIRSTI ØSTVANG
VÅR NYE FAVORITT: Med Flow kan du bla gjennom Instagram-bildestrømmen din på en pen og smidig måte. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at Instagram er blant de mest populære sosiale nettverkene, har den Facebook-eide tjenesten fremdeles ikke lansert noen offisiell app for iPad.

Litt rart, for man skulle tro et nettbrett var godt egnet som bildefremviser.

Men samtidig litt forståelig, siden de fleste bildene som lastes opp på det sosiale nettverket er tatt med mobilen, og ofte kan være av middels kvalitet, noe som ser enda dårligere ut på større skjerm.

Heldigvis finnes det en rekke tredjepartsapper man kan bruke i stedet, og en av våre favoritter er Flow for Instagram.

Les også: Nå får du Instagram i nettleseren

God og gratis

Ikke bare er Flow gratis, den har et lekkert brukergrensesnitt som er enkelt å bruke. Når du har logget inn med kontoen din, får du opp et rutenett med Instagram-strømmen din som du kan bla deg gjennom på raskt og smidig vis.

Så kan du naturligvis like og kommentere bilder og videoer, dele dem til andre sosiale medier eller lagre dem til kamerarullen. Sistnevnte fungerer faktisk også med videoer.

Flow byr også på en rekke andre utforskingsmuligheter utover bare vanlig søk. Du kan få listet opp de mest populære kontoene og hashtager etter land, og du kan bokmerke brukere om du vil se på dem ved en senere anledning uten å faktisk følge dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer