Instagram utfordrer Snapchat med ny meldingsapp

Med Threads kan du automatisk dele privat informasjon med venner.

TESTER NY APP: Instagram holder angivelig på å teste en ny meldingsapp kalt Threads for privat deling med venner. Foto: Yui Mok/Pa Photos/NTB Scanpix
TESTER NY APP: Instagram holder angivelig på å teste en ny meldingsapp kalt Threads for privat deling med venner. Foto: Yui Mok/Pa Photos/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Synes du det er for mange meldingsapper der ute, har vi dårlige nyheter.

The Verge avslørte mandag at Facebook-eide Instagram internt holder på å teste en ny meldingsapp kalt «Threads» som er «ment å promotere kontinuerlig, personlig deling mellom brukere og deres nærmeste venner».

Med Threads skal du angivelig kunne automatisk dele hvor du befinner deg, hastigheten du beveger deg i samt batteritid, i tillegg til vanlige meldinger, tekst, bilder og video ved hjelp av Instagrams kreative verktøy.

Appen er laget for deling med dine «nære venner» i Instagram (som du selv kan sette opp via innstillingen i Instagram-appen).

Ifølge The Verge viser ikke Threads hvor du befinner deg i øyeblikket på nåværende tidspunkt, men du kunne for eksempel få beskjed om at en venn er «på farten».

I tillegg til den automatiske delingen, skal det også være mulig å oppdatere statusen din manuelt.

Threads skal ha en seksjon hvor man kan lese meldinger. Hvis en venn nylig har lagt ut noe på sin story, vil man også kunne se det.

Ikke første forsøk

Engadget skriver at Facebook lenge har slitt med å lage en separat meldingsapp til Instagram. I mai skrotet de en app kalt Instagram Direct som de begynte å jobbe med i slutten av 2017.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer