Internett-aksess på alle Palm-modeller

Alle de håndholdte PCene fra Palm vil ha Internett-aksess innen årets slutt, lover Palms toppsjef. I tillegg kommer kanskje andre nyheter.

Publisert

Det var under en presentasjon for investorer på en Merrill Lynch datateknologi-konferanse i New York tirsdag at toppsjefen i Palm Inc., Carl Yankowski, lovet at alle Palm-modellene vil kunne knyttes til Internett innen året er omme.

Det er også håp for de som allerede har gått til innkjøp av en Palm PDA (personlig digital assistent) uten mulighet for Internett-tilknytning. Yankowski lovet nemlig at det vil bli solgt tilleggsutstyr som skal gi deg Internett-aksess som enkelt skal kunne festes på Palm-modellene.

Bluetooth også?

I tillegg ble det snakket om å utstyre Palm-modellene med Bluetooth-teknologien, som vil muliggjøre kommunikasjon mellom PDAen og andre PDAer samt enheter som PC, skriver og headset (øretelefon og mikrofon), innen en rekkevidde på 10 meter.

Bluetooth-standarden har vært under utvikling lenge, og vi har tidligere skrevet en artikkel, som du finner 1426">her, som forklarer teknologien bak Bluetooth.

Men utviklingen tar tid. Ericsson, som regnet med å ha Bluetooth-produkter på markedet allerede nå (som første produsent), har problemer med produksjonen av sender/mottakerbrikker på fabrikken i Kistad og har derfor måttet utsette lanseringen på markedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer