Internett-moro for barn - på norsk!

Internett er spennende for alle - selv hvis du ikke behersker engelsk så godt. Det finnes mange spennende norske nettsteder for barn og unge, og vi viser deg veien til noen av dem.

På sidene til SOL barn & ung kan du hjelpe Kåre Kanin å fange regndråper.
På sidene til SOL barn & ung kan du hjelpe Kåre Kanin å fange regndråper. Vis mer
Publisert

Selv om flesteparten av Internett-stedene i dag er på engelsk, finnes det også mange spennende norske sider. Nedenfor ser du et utvalg, og de fleste har lenker videre til andre morsomme sider. Her finner du spill, kryssord, hjemmesider laget av barn, lesestoff, og mye, mye mer…

Deichmanske Bibliotek, Barne- og ungdomsavdelingen

Nettstedet til Barne- og ungdomsavdelingen på Deichmanske Bibliotek gir deg blant annet informasjon om gode bøker, CD-rom, video, barneteater, utstillinger, samt Internett-linker til andre barne- og ungdomssider.

Barnas Verden

På dette nettstedet kan du spille spill, "chatte" med andre barn, sende epostkort til vennene dine, finne lenker til musikk- og dyresider og mye mer.

OBS: Nettstedet er laget i Flash 4. Det er mulig at du må du laste ned tillegg til nettleseren (plug-ins), hvis det ikke allerede finnes på PCen du bruker. Men før du laster ned noe som helst, så spør en voksen om lov! Det er også lurt å få hjelp til nedlastingen av den som eier PCen. Shockwave og Flash Players finner dere her.

HjemmeNetts Barneside

Her finner du også spill, i tillegg til artikler om barn fra norske nettaviser samt masse lenker til andre nettsteder om barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer