Internett-spill for barn og unge

Er det vanskelig å overbevise de voksne om at du virkelig trenger flere data- og TV-spill? Sier de det koster for mye? Fortvil ikke. Hjelpen er nær, for det finnes mange morsomme spill på Internett!

Klarer du å kaste babymat med sprettert på apene - uten å treffe Rugrat-vennene dine?
Klarer du å kaste babymat med sprettert på apene - uten å treffe Rugrat-vennene dine? Vis mer
Publisert

Internettspill er både lett tilgjengelige og gratis å laste ned. (Men tilknytningen til Internett, for eksempel via telenettet, må dere selvsagt fremdeles betale for).

Alt du må gjøre er å laste ned spillene til datamaskinen hjemme -- etter at du har fått lov av de voksne! Nedlastingen går som regel lett og greit (men husk på å la det bli igjen minne på datamaskinen til de andre brukerne...)

Du kan finne spill på flere av nettstedene DinSide har omtalt i artiklene 2959">Internett-moro for barn - på norsk! og 2960">Barnas Internett-verden - på engelsk.

I tillegg har vi selvsagt plukket ut noen morsomheter du kan prøve deg på etter at du har lastet dem ned herfra:

Babymat og sprettert

I spillet "Baby Food FlingShot" er du i jungelen med Rugrat-figurene og en gjeng apekatter. Du skal kaste barnemat med sprettert, og det er om å gjøre å treffe flest apekatter, men ikke Rugrat-vennene dine - i løpet av ett minutt. *SPLÆSJ!* Skikkelig griseri!

Apene og Rugrat-vennene dine løper i tre forskjellige rekker. Hvis du treffer apene får du poeng, mens du mister poeng for å treffe en Rugrat. (2 poeng for de i nærmeste rekke, 25 for mellomste og 50 for bakerste).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer