iOS 6 - ønskelisten

Snart kommer Apples neste store oppgradering av iOS. Her er hva vi ønsker oss.

Apple-sjef Tim Cook viste frem den nye iPaden tidligere i år. Snart er tiden inne for å presentere iOS 6. Foto: All Over Press
Apple-sjef Tim Cook viste frem den nye iPaden tidligere i år. Snart er tiden inne for å presentere iOS 6. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Midt i juni sparkes årets utgave av WWDC av stabelen; Apples årlige konferanse for utviklere, der selskapet også tradisjonelt presenterer noen store nyheter.

Hvorvidt dette blir anledningen der også den neste iPhone-modellen avsløres vet vi ikke, men vi blir overrasket om ikke Apple viser frem den neste versjonen av iOS, som da vil få versjonsnummer 6.

I fjor sommer lanserte Apple iOS 5, og blant de store nyhetene den gangen var iCloud, varslinger (inspirert av Android), iMessage (gratis meldinger mellom iOS-brukere), forbedret nettleser, Twitter-integrasjon og trådløs iTunes-synkronisering.

Men hva blir nytt i iOS 6? Her er vår ønskeliste – del gjerne din i kommentarfeltet under artikkelen.

Støtte for flere brukere (iPad)I de fleste hjem er iPad en familieenhet der man i motsetning til mobiltelefoner deler på ett eksemplar og ikke har én hver. Det gjør at ungene har full tilgang til fars epost, at tenåringens Facebook-konto er fritt tilgjengelig for alle, eller at spillprogresjonen på Angry Birds deles mellom alle som spiller.

En egen påloggingsmulighet på låsskjermen gjør at flere kan bruke samme iPad og ha sine epostkonti, bokmerker, notater, ikonformasjon eller hva det måtte være for seg selv. Gjerne også med en gjestefunksjon der du kan la en annen person få ringe, sende SMS eller sjekke noe på nettet uten å ha tilgang til dine data.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer