iPaq H4150

Den nyeste iPaq-modellen fra HP kombinerer stil og ytelse. Sett bort fra noen mindre problemer med skjermen, er denne PDAen noe av det beste på markedet akkurat nå.

Publisert

Vi husker fortsatt hvor liten og stilig H1940-modellen til HP er. 1940 er imidlertid en rimelig PDA, uten de mest avanserte funksjonene som for eksempel innebygd trådløst nettverk og kraftig prosessor. På den andre siden av skalaen har vi modeller som H5550, som har alt av tekniske muligheter, men er en god del større. Nå har HP kombinert det beste av to verdener, og resultatet heter altså H4150.

Liten, men ikke svak

Utseendemessig ligner H4150 veldig på H1940. Den er like liten, og veier bare lite grann mer (133 gram – H1940 veier 125 gram). Den har også den samme avrundede formen. Knappene er imidlertid litt annerledes, med en firkantet styreknapp og runde funksjonsknapper. Responsen og komforten til knappene er for øvrig god, og de føles litt bedre enn på H1940.

På toppen av enheten finner vi av/på-knappen, og det er to lys plassert på hver side av denne. Det venstre lyset viser status på trådløs tilkobling – når WLAN er aktivert, blinker lyset grønt, og når Bluetooth er på, blinker det blått. Er begge funksjonene på, veksler lyset mellom grønt og blått – meget smart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer