iPhone 3G

Vi har hatt den til test i en uke, vil vi fortsatt ha den?

Publisert
Sist oppdatert

Å kalle iPhone 3G for en telefon er nesten som å kalle Burj al Arab for et overnattingssted, det er bare en liten del av egenskapene og opplevelsen som tilbys.

Den første uka vi hadde iPhone har vi omtrent ikke brukt den til å snakke i, men likevel brukt den mange timer hver dag til alt mulig annet.

Grunnen til det er at både egenskaper og brukervennlighet er i en klasse for seg, den er både morsom og nyttig å bruke.

Der hvor andre telefoner tvinger deg til å manøvrere med små knapper gjennom et villniss av et hierarkisk strukturert menysystem tilbyr iPhone direkte tilgang med en lett berøring.

Den store skjermen hvor alle funksjonene ligger lett tilgjengelig med sine ikoner er som et fristende koldtbord, ikke som et fremmed kjøkken hvor du finner alt mer eller mindre bortgjemt i forskjellige skap og skuffer.

Det virker som iPhone er konstruert utenfra og inn, ut fra hva brukeren allerede kan og ønsker av funksjoner. Andre telefoner virker som de er konstruert med tekniske spesifikasjoner som utgangspunkt, og tvinger brukeren til å lære seg hvor alt ligger og hvordan det kan brukes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer