iPhone 3GS

Nå har den kommet, og vi har testet.

iPhone 3GS
Publisert
Sist oppdatert

De som er interesserte i iPhone har allerede kunnet lese seg opp både på tekniske egenskaper og priser i perioden siden den nye 3GS-modellen ble lansert den 8 juni.

Vår første forhåndsomtale av 3GS finner du her Priser finner du fra Chess, Netcom og Telenor

Mer info om forskjellige typer abonnementer finner du i denne artikkelen

S for speed

Den nye iPhone 3GS ser helt lik ut som forgjengeren 3G, den eneste synlige forskjellen er at skriften på baksiden er i blank krom, ikke matt som før. Dessuten står det 32GB på den største modellen, men ikke noe av dette er synlig for andre under bruk.

Men en viktig forskjell er belegget på fronten. Det er fettavstøtende og ikke på langt nær så følsomt for fingeravtrykk og andre uhumskheter. Dessuten er det bare å stryke den mot skjorta så er flekkene borte. Det liker vi.

Forskjellen i hastighet oppgis til å være 2x i følge markedsføringen. I praksis vil totalopplevelsen av hastighet alltid variere, fordi dataene som skal behandles først skal lastes ned fra en eller annen tjeneste. Noen ganger er nettet tregt pga stor trafikk, dekningen på forbindelsen er dårlig, man er i bevegelse mellom basestasjoner osv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.