Huawei og Apple

iPhone-brukere ikke lenger mest fornøyde

Huawei overtar tronen, men iPhone-brukerne er fortsatt mer lojale.

PÅ TOPP: Huawei har de mest tilfredse mobilbrukerne i Norge. Her representert med Huawei P20 Pro. iPhone Xs Max i bakgrunnen. Foto: Pål Joakim Pollen
PÅ TOPP: Huawei har de mest tilfredse mobilbrukerne i Norge. Her representert med Huawei P20 Pro. iPhone Xs Max i bakgrunnen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tall fra en fersk undersøkelse utført av EPSI Norge viser at Huawei aldri har hatt høyere kundetilfredshet enn nå. Kundetilfredsheten har steget jevnt og trutt siden Huawei for første gang ble en del av den i 2014, og nå ligger de faktisk øverst på listen.

– Brukeropplevelsen blant Huawei-kundene har steget jevnt de siste par årene. 2018 målingen viser en tilfredshet på 82, og med det så har Huawei passert både Samsung og iPhone, sier Fredrik Høst i EPSI Rating.

I 2017 oppnådde Huawei en brukertilfredshet på 76, så de kan dermed vise til en stor økning. Huawei er blitt kritisert fra flere hold den seneste tiden og nylig uttalte justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) at mobilprodusenten kan bli hindret i å bygge 5G-nett i Norge, men kritikken og anklagene om spionasje gjenspeiles ikke i nordmennenes økende tilfredshet med selskapet.

Huawei er, ikke overraskende, fornøyde med resultatene fra undersøkelsen til EPSI Norge.

«Dette er fantastisk hyggelig å høre. Tusen takk til alle som har kjøpt og kjøper produktene våre. 2018 var et rekordår for oss der vi spiste markedsandeler anført av to fantastiske toppmodeller i P20 Pro og Mate20 Pro. Den utviklingen vi nå ser i Norge speiler ambisjonen om å utvikle verdens beste mobiltelefoner. Samtidig som vi styrker organisasjonen vår i Norge fortsetter vi å bygge Huawei som et premiummerke med de mest innovative produktene på markedet», skriver Anders Bigseth, senior public relations manager for forbrukerelektronikk i Huawei i Norge, i en e-post til Dinside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer