iPhone-ryktet det kan bli furore av

Dropper Apple lader og ørepropper i esken?

UNØDVENDIG? Ifølge ryktene kan Apple finne på å droppe lader og ørepropper i de nye iPhone-eskene til høsten. Foto: Yui Mok/Pa Photos/NTB Scanpix
UNØDVENDIG? Ifølge ryktene kan Apple finne på å droppe lader og ørepropper i de nye iPhone-eskene til høsten. Foto: Yui Mok/Pa Photos/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lanseringen av Apples neste iPhone nærmer seg med stormskritt. Det er som vanlig mange rykter om hvordan iPhone 12 blir.

Et som skiller seg ut, er det gjentakende ryktet om at Apple skal slutte å selge mobilen med lader og ørepropper i esken. Det taiwanske analyseselskapet TrendForce er siste i rekken til å «bekrefte» påstanden, skriver MacRumors.

Ifølge MacRumors hevder TrendForce at Apple har gått til det drastiske skrittet for å kutte økte produksjonskostnader for iPhone 12 på grunn av 5G-støtte.

Miljøfordeler

Å slutte å selge iPhone med lader og/eller ørepropper har åpenbart fordeler fra et miljøstandpunkt. Veldig mange som kjøper ny smartmobil har allerede opptil flere ladere, kabler og ørepropper.

Det kan også føre til at selve esken som mobilene kommer i blir mindre, noe som fører til mindre avfall.

Fra et forretningsmessig standpunkt kan det også føre til et økt salg av AirPods for Apple, mener MacRumors.

Fortsetter trolig med Lightning

Apple-kjenner Ming-Chi Kuo er blant dem som også har hevdet at iPhone 12 leveres uten strømadapter og EarPods, riktignok med ladekabel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer