iPhone som 3G-modem

TEST: Det skal gå, men ingen visste hvordan.

iPhone som 3G-modem
Publisert
Sist oppdatert

Oppgraderinger og nye versjoner har vi levd med på godt og ondt i lange tider. Stadig flere produkter er basert på programvare, men oppdateringer og oppgraderinger er ikke alltid en selvfølge. Noen oppdateringer koster penger, andre ganger er vesentlige oppgraderinger gratis, alt er opp til produsentens velvilje og markedsstrategi.

Mange blir irritert når de kjøper et programvarebasert produkt og må betale for oppgraderinger, mens de som kjøper produktet senere både får et bedre produkt og til lavere pris. Verdi-forskjellen ligger selvsagt i bruksnytten og gleden du har hatt i mellomtiden. Venter du på Den Endelige Perfekte Versjonen blir du sittende i all evighet.

En av de gledeligste oppraderingene i det siste var OS iPhone 3.0. Den ikke bare rettet opp feil og svakheter, men ga også brukerne en rekke nye muligheter. Dessuten var den gratis. De fleste andre mobilleverandører hadde heller lansert 5-6 nye modeller i mellomtiden...

iPhone som 3G modem

En av de nye mulighetene var at man skal kunne bruke iPhone som 3G-modem til PC eller Mac.

Men det var ikke bare bare, skulle det vise seg, verken på mobilsiden eller på PC/Mac-siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer