iPhone-vennlig DinSide

Sidene og verktøyene er blitt iPhone-tilpasset.

Publisert
Sist oppdatert

Brukere som kommer til DinSide via iPhone sin Safari-nettleser, får automatisk en versjon av sidene våre som er 300 piksler bred og som passer iPhonen som hånd i hanske når den holdes på høykant (slik man vanligvis holder en telefon).

- Frem til nå har sidene blitt krympet, og navigasjon har vært noe kronglete. Nå er dette rettet og vi har fine, funksjonelle iPhone-versjoner av alle våre nettsteder, forteller mobilansvarlig i Aller Internett, Jon Erland Madsen.

Aller Internett har en rekke nettsteder under sin paraply, deriblant Digi.no, ITavisen.no, KK.no, Henne.no, Topp.no, SeHer.no og Dingz.no - foruten DinSide.no.

Bare begynnelsen

iPhone-tilpasningen gjelder alle artikler og alle bilder som publiseres på det vanlige Internett. Flere verktøy, deriblant kalkulatorene på DinSide, foreligger også i mobilversjonene.

- Dette er likevel bare begynnelsen, og vi kommer med flere tilpasninger for iphone – og konkurrentenes internettelefoner – utover høsten, forteller Madsen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer