iZettle lansert i Norge

Lar deg ta betalt med kredittkort direkte på mobiltelefonen.

Med kortleseren fra iZettle, kan du ta betalt fra Visa, Mastercard og Diners-kort direkte på mobiltelefonen.
Med kortleseren fra iZettle, kan du ta betalt fra Visa, Mastercard og Diners-kort direkte på mobiltelefonen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med kortleseren iZettle plugget inn i Android- eller iOS-enheten din, kan andre betale deg med Visa, Mastercard eller Diners-kort. For det betaler du 2,75 prosent av beløpet til iZettle, altså snaue tre kroner pr hundrelapp du omsetter for.

Vi har skrevet om iZettle tidligere – den gangen ble tjenesten lansert i betaversjon, der selskapet delte ut kortlesere til de 5.000 første som registrerte seg.

249 kroner

Ved lanseringen i dag, der produktet nå er ute av beta-fasen, kan du bestille kortleser via selskapets hjemmesider til 199 kroner 249 kroner, men 200 av disse kronene "skrives av" etterhvert som du bruker løsningen, slik at du i praksis ikke betaler transaksjonsavgifter før de overstiger 200 kroner.

Visa på plass igjen

Siden vi skrev om iZettle første gang, har selskapet hatt litt uoverenstemmelser med Visa, og de siste månedene har det ikke vært mulig å ta betalt med Visa-kort. Den skrukken ser nå ut til å være glattet ut, og nå er Visa igjen et mulig betalingsmiddel; dog ikke via kortleseren, men da som en manuell betaling kjøperen utfører med sin mobiltelefon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer