iZettle lansert i Norge

Lar deg ta betalt med kredittkort direkte på mobiltelefonen.

Med kortleseren fra iZettle, kan du ta betalt fra Visa, Mastercard og Diners-kort direkte på mobiltelefonen.
Med kortleseren fra iZettle, kan du ta betalt fra Visa, Mastercard og Diners-kort direkte på mobiltelefonen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med kortleseren iZettle plugget inn i Android- eller iOS-enheten din, kan andre betale deg med Visa, Mastercard eller Diners-kort. For det betaler du 2,75 prosent av beløpet til iZettle, altså snaue tre kroner pr hundrelapp du omsetter for.

Vi har skrevet om iZettle tidligere – den gangen ble tjenesten lansert i betaversjon, der selskapet delte ut kortlesere til de 5.000 første som registrerte seg.

249 kroner

Ved lanseringen i dag, der produktet nå er ute av beta-fasen, kan du bestille kortleser via selskapets hjemmesider til 199 kroner 249 kroner, men 200 av disse kronene "skrives av" etterhvert som du bruker løsningen, slik at du i praksis ikke betaler transaksjonsavgifter før de overstiger 200 kroner.

Visa på plass igjen

Siden vi skrev om iZettle første gang, har selskapet hatt litt uoverenstemmelser med Visa, og de siste månedene har det ikke vært mulig å ta betalt med Visa-kort. Den skrukken ser nå ut til å være glattet ut, og nå er Visa igjen et mulig betalingsmiddel; dog ikke via kortleseren, men da som en manuell betaling kjøperen utfører med sin mobiltelefon.

Slik fungerer det: Vi har prøvd iZettle

Nytt siden sist er også at iZettle fungerer med Android-telefoner, der kortleseren plugges inn i 3,5mm-utgangen på telefonen. For å bruke tjenesten må du også laste ned en (gratis) app til enheten din, i tillegg til at du må registere deg med bankkontonummer og fødselsnummer.

For mer informasjon, kan du peke nettleseren til iZettle sine nettsider.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer