TEST: Jabra Elite 85h

Ja - bra, Jabra!

Rett og slett veldig mye å like ved disse hodetelefonene.

TERNINGKAST SEKS: God lyd, god støyreduksjon, tetting mot regn, klasseledende batteri og en fantastisk handsfree-funksjon gjør at vi gir toppkarakter til Jabra Elite 85h. Foto: Pål Joakim Pollen
TERNINGKAST SEKS: God lyd, god støyreduksjon, tetting mot regn, klasseledende batteri og en fantastisk handsfree-funksjon gjør at vi gir toppkarakter til Jabra Elite 85h. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Danske Jabra har kanskje ikke den største gjenkjennelsesfaktoren blant folk flest, men har i en årrekke vært i markedet for trådløse hodetelefoner.

Blant annet har selskapets helt trådløse ørepropper, Elite active 65t til rundt 1500 kroner, fått meget gode kritikker rundtom – også her på Dinside, der danskene dro av gårde med best i test-stempelet sist vi testet trådløse sportsørepropper.

Dagens testprodukt koster riktignok det dobbelte og legger seg derfor på nivå med konkurrenter som Bose Quietcomfort 35 og Sony WH-1000XM3, om enn noen hundrelapper under.

Men Elite 85h er svært konkurransedyktig i dette markedet. Ja, faktisk er det flere ting Jabra er best på.

Ingen power-knapp

Vi har alltid en viss skepsis til produkter uten egen av og på-knapp. Jabra-hodetelefonene mangler også en, men slår seg automatisk på når du setter dem på hodet. Vil du slå dem av, vrir du klokkene 90 grader mot deg før du legger dem fra deg – alternativt kan du angi i Jabra-appen hvor lang tid det skal gå før de slår seg av automatisk om de ikke er i bruk.

Og det virker som avertert – hver gang. Ikke én gang har vi hatt trøbbel med at de ikke slår seg på, og oppkoblingen mot mobiltelefonen skjer forholdsvis raskt etter at du har satt dem på hodet, om enn et sekund eller to tregere enn Sennheiser Momentum True Wireless-ørepluggene, som er koblet til lynraskt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer