Julens beste mobiltelefoner 2011

Ikke helt sikker på hva du skal kjøpe? Her er våre anbefalinger.

Det er mange gode telefoner å få kjøpt i disse dager, men noen av dem synes vi er ekstra gode.
Det er mange gode telefoner å få kjøpt i disse dager, men noen av dem synes vi er ekstra gode. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har god tid på deg fra den første marsipangrisen står i hylla på Rema til du må begynne å handle julegaver, men nå må vi nesten få minne deg på at det bare er et par uker igjen til jul, og at spesielt bestillinger på nettet bør gjøres slik at pakkene kommer frem i tide.

I 2011 har vi testet mer enn 30 mobiltelefoner på DinSide, der fem av dem har fått en sekser på terningen. Det man også skal ha i bakhodet er at noen telefoner synker mer i pris enn andre, og at de som var dyre i april kan være langt billigere nå.

Under finner du noen av telefonene vi mener er blant de beste kjøpene denne julen, og som du bør vurdere sterkt. Tre dyre og tre ikke fullt så dyre.

Samsung Galaxy S II

Årets beste telefon i våre øyne, og i et marked der nyhetene slippes på rekke og rad, har Samsungs flaggskip holdt seg bemerkelsesverdig godt, selv et halvt år etter lansering.

Dette er en lynrask telefon med en fantastisk skjerm, den spiller så og si alt av videoformater rett ut av boksen, har godt med lagringsplass og er laget imponerende tynn og lett. I tillegg er kameraet blant de bedre på markedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer