Kalenderappen Sunrise kommer til Android

En av våre iPhone-favoritter er endelig tilgjengelig på Google Play.

VI LIKER DENNE BEDRE: Det er ingenting i veien med Googles kalenderapp, men det finnes flere grunner til å velge andre alternativer, som nylig lanserte Sunrise. Foto: KIRSTI ØSTVANG
VI LIKER DENNE BEDRE: Det er ingenting i veien med Googles kalenderapp, men det finnes flere grunner til å velge andre alternativer, som nylig lanserte Sunrise. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Android-brukere har mange kalenderapper å velge mellom, men etter vår mening er det ikke mange som er spesielt fine. Velfungerende ja, men stilige? Sjelden.

Nå har imidlertid en av våre kalenderfavoritter til iPhone, Sunrise, blitt lansert for Android.

Den er pen og veldesignet, og byr dessuten på mange kjekke funksjoner som enkelt lar deg holde oversikt over hva som står på agendaen.

Og best av alt er Sunrise helt gratis.

Les også: De beste kalenderappene til Android

Hva får du?

Sunrise er fullt integrert med Google og iCloud, og du kan bruke flere kontoer samtidig. iOS-appen har støtte for Exchange, og utviklerne lover Android-utgaven også vil få dette snart.

Sunrise kan i tillegg koble seg opp mot sosiale nettverk som Facebook, LinkedIn og Foursquare, noe som gjør at du kan samle ganske mye viktig informasjon i en og samme app.

Det vi liker aller mest med Sunrise over f. eks. Google Kalender er imidlertid hvordan man kan utvide og klappe sammen månedsvisningen til fra en helt måned til en toukers-periode. Med listevisningen integrert, kan man enklere se avtaler og annen viktig informasjon.

MÅNEDS- OG UKESVISNING: Appen er pen og oversiktlig uansett hva slags visningstype man bruker. Foto: KIRSTI ØSTVANG
MÅNEDS- OG UKESVISNING: Appen er pen og oversiktlig uansett hva slags visningstype man bruker. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer


Andre kjekke funksjoner er tidssonestøtte, noe som skal "gi mindre hodepine når du er ute og reiser". Google Maps er også integrert, så du kan få veibeskrivelser til avtalene dine. Du får dessuten et værvarsel for de neste to dagene for morgen, ettermiddag og kveld. Kjekt!

Android-brukere får naturligvis også en pen widget de kan legge på hjemskjermen. Enn så lenge mangler imidlertid en dedikert nettbrett-utgave, men dette kommer også snart, ifølge utviklerne.

FINN VEIEN: Litt usikker på hvor Yoga-timen skal være? Sunrise gir deg rask tilgang til veibeskrivelse i Google Maps. Til høyre ser du hjemskjerm-widgeten. Foto: KIRSTI ØSVANG
FINN VEIEN: Litt usikker på hvor Yoga-timen skal være? Sunrise gir deg rask tilgang til veibeskrivelse i Google Maps. Til høyre ser du hjemskjerm-widgeten. Foto: KIRSTI ØSVANG Vis mer


Les også: DashClock - den ultimate Android-låseskjermen

Webapp

I tillegg til den nye Android-appen, har det også blitt lansert en Sunrise-webapp om du skulle ha behov for å administrere kalendrene dine fra nettleseren. Det finnes dessuten et eget utvidelse til Chrome.

Lenker:
Sunrise for Android (Google Play)
Sunrise for iOS (App Store)
Sunrise Webapp
Sunrise til Chrome (Chrome nettmarked)

Kilde: Lifehacker

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer