Kalenderappen Sunrise kommer til Android

En av våre iPhone-favoritter er endelig tilgjengelig på Google Play.

VI LIKER DENNE BEDRE: Det er ingenting i veien med Googles kalenderapp, men det finnes flere grunner til å velge andre alternativer, som nylig lanserte Sunrise. Foto: KIRSTI ØSTVANG
VI LIKER DENNE BEDRE: Det er ingenting i veien med Googles kalenderapp, men det finnes flere grunner til å velge andre alternativer, som nylig lanserte Sunrise. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Android-brukere har mange kalenderapper å velge mellom, men etter vår mening er det ikke mange som er spesielt fine. Velfungerende ja, men stilige? Sjelden.

Nå har imidlertid en av våre kalenderfavoritter til iPhone, Sunrise, blitt lansert for Android.

Den er pen og veldesignet, og byr dessuten på mange kjekke funksjoner som enkelt lar deg holde oversikt over hva som står på agendaen.

Og best av alt er Sunrise helt gratis.

Les også: De beste kalenderappene til Android

Hva får du?

Sunrise er fullt integrert med Google og iCloud, og du kan bruke flere kontoer samtidig. iOS-appen har støtte for Exchange, og utviklerne lover Android-utgaven også vil få dette snart.

Sunrise kan i tillegg koble seg opp mot sosiale nettverk som Facebook, LinkedIn og Foursquare, noe som gjør at du kan samle ganske mye viktig informasjon i en og samme app.

Det vi liker aller mest med Sunrise over f. eks. Google Kalender er imidlertid hvordan man kan utvide og klappe sammen månedsvisningen til fra en helt måned til en toukers-periode. Med listevisningen integrert, kan man enklere se avtaler og annen viktig informasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer