Samsung Galaxy S10+ vs Huawei Mate 20 Pro:

Kameraduellen ingen vil tape

Vi har sammenlignet kameraet på Samsungs nye flaggskip mot Huaweis toppmodell.

TO AV DE ALLER BESTE: Vi har testet kameraet i Samsungs nye Galaxy S10+ mot Huaweis toppmodell, Mate 20 Pro. Foto: Pål Joakim Pollen
TO AV DE ALLER BESTE: Vi har testet kameraet i Samsungs nye Galaxy S10+ mot Huaweis toppmodell, Mate 20 Pro. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forkant av mobilmessen i Barcelona i år lanserte Samsung ikke bare to, men tre nye telefoner i S10-serien. Den gjeveste av dem: S10+, som vi har brukt den siste uka.

Vi trenger litt mer tid med telefonen før vi publiserer den endelige testen, så den kan du forvente i neste uke, men i mellomtiden tenkte vi å dele våre erfaringer med kameraet, der vi har tatt en rekke bilder side om side med en av de aller beste konkurrentene: Huawei Mate 20 Pro.

Fem kameraer

Samsung Galaxy S10+ er utstyrt med fem kameraer totalt, der tre av dem er plassert på baksiden og to av dem foran.

Selv om frontkameraet har to ulike innstillinger på bildevinkelen, avhengig av om det bare er deg eller flere som skal tas bilde av, er det bare ett av dem som brukes. Det andre er et hjelpekamera for å måle dybden; typisk til portettbilder.

Nytt av året er for øvrig Samsungs «Infinity-O»-design, der selskapet har gått for hull i skjermen til frontkameraene i stedet for den typisk busslomma på toppen. Det gir en telefon med svært tynne skjermkanter på alle fire sider, mot at du da nettopp får et «hull» i skjermbildet. For ordens skyld har de to øvrige S10-modellene (S10 og S10e) bare ett kamera i front og dertil mindre fremtredende hull.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer