iPhone 14 Pro-problemer

Kameraet bare rister

Flere bruker rapporterer om problemer når man bruker apper som Snapchat og TikTok.

TRØBBEL: Flere brukere rapporterer nå om kameratrøbbel når de bruker enkelte apper med iPhone 14 Pro-telefonene. Foto: Apple
TRØBBEL: Flere brukere rapporterer nå om kameratrøbbel når de bruker enkelte apper med iPhone 14 Pro-telefonene. Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før helga ble iPhone 14, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max lansert. Den store Plus-modellen må man vente noe lenger på.

Lanseringen av de to nye Pro-modellene ser imidlertid ikke ut til å ha gått helt på skinner. Nå rapporteres det flere steder at enkelte tredjepartsapper har skikkelig kameratrøbbel.

Flere brukere rapporterer om problemer både med Snapchat, TikTok og Instagram. Når kameraet åpnes i disse appene, rister bildet voldsomt, og det høres også mekaniske lyder fra selve telefonen. Det virker som om den innebygde bildestabiliseringen «går bananas». Samtidig er det ingen slike problemer i den vanlige kameraappen på iPhone.

Ifølge 9to5mac kan det virke som at enkelte tredjepartsapper trenger en oppdatering for å fungere som de burde med iPhone 14 Pro-modellene. I kommentarfeltet spekuleres det i at disse appene bruker funksjoner de egentlig ikke burde ha brukt, siden andre apper, som Halide (avansert kameraapp), som fungerer fint.

Det høres imidlertid ikke helt bra ut, så om du opplever liknende problemer i en app, vil nok et godt råd være å vente med å bruke appen til den er oppdatert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.