Angry Birds Isle of Pigs

Kan bli årets store mobilfarsott

Likte du Pokémon Go? Da bør du lese videre.

UTVIDET VIRKELIGHET: «Angry Birds: Isle of Pigs» er det første AR-spillet i serien. Foto. Martin Kynningsrud Størbu
UTVIDET VIRKELIGHET: «Angry Birds: Isle of Pigs» er det første AR-spillet i serien. Foto. Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det første «Angry Birds»-spillet ble lansert i slutten av 2009, og spillet med de sinte fuglene og de rare grisene har senere blitt en av de største mobilsuksessene gjennom tidene.

Nå har det kommet et nytt spill i serien, som for første gang tar fuglene og grisene ut i den utvidede virkeligheten. Etter «Pokémon Go» gjorde rent bord sommeren 2016, har det egentlig vært ganske få AR-spill som har preget nyhetsbildet. Mange har forsøkt seg, men til nå har vi ikke sett noen som kan stjele rampelyset fra de digitale lommemonstrene i denne sjangeren.

Det er godt mulig at «Angry Birds: Isle of Pigs» blir vårens, og kanskje sommerens, mobilfarsott. Spillet har i hvert fall potensial.

Spill i utvidet virkelighet

I «Isle of Pigs» blir den virkelige verden gjort om til spillbrettet ditt, og du kan spille hvor som helst så lenge det er et flatt underlag. Dermed kan du gjøre kjøkkenet, parken, hagen eller kanskje t-banen til en arena for de sinte fuglene.

Du setter opp spillverdenen ved å skanne et flatt underlag, og du kan når som helst bytte sted ved å trykke på 3D-kassen øverst til høyre i bildet. Spillet gir deg beskjed om hvor godt egnet underlaget er til spilling. Du bør for eksempel stå og ikke sitte når du skal spille, fordi det må være en viss avstand fra mobilen til underlaget - og du må også bevege deg rundt for å endre vinkler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer