Test av OnePlus 8 Pro

Kan bli den nye Android-kongen

OnePlus 8 Pro er kanskje vårens beste nye smarttelefon.

ONEPLUS 8 Pro: Huawei sliter uten Google på laget, og da viser OnePlus seg som den mest interessante kinesiske mobilprodusenten. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
ONEPLUS 8 Pro: Huawei sliter uten Google på laget, og da viser OnePlus seg som den mest interessante kinesiske mobilprodusenten. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som Samsung og Huawei er kinesiske OnePlus blitt kjent for å ha to lanseringsvinduer i året. På vårparten introduseres en ny tallserie, som følges opp på høsten med en T-modell med forbedrede spesifikasjoner.

Fjorårets OnePlus 7 Pro og OnePlus 7T Pro fikk begge toppscore hos Dinside, og nå er det OnePlus 8 Pro som står for tur. Vi kommer også tilbake med en test av den rimeligste modellen, OnePlus 8.

Dette er nytt

Noe av det første du vil legge merke til med OnePlus 8 Pro, er at den er både høyere og smalere enn OnePlus 7T Pro. Skjermstørrelsen har økt til 6,78 tommer – mot 6,67 – og formatet er nå 19.8:9 mot 7T Pros 19.5:9, som gjør at det er litt lengre avstand fra tommelen til og opp til motsatt hjørne.

Skjermen har 48 ekstra piksler i høyden, men beholder antall piksler i bredden, som gir OnePlus 8 Pro en skjermoppløsning på 3168 x 1440 piksler. Samtidig har OnePlus oppdatert oppfriskningsraten på skjermen til 120 Hz, som er på høyde med Samsung Galaxy S20 Ultra. 60 Hz er standarden på de fleste smarttelefoner, men i fjor kjørte OnePlus på med 90 Hz før de i år altså oppdaterer skjermen ytterligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer