Mobilene som får Android 7.0 Nougat

Kan bli mange måneder å vente på Android-oppdateringen

Enn så lenge er det bare Googles egne mobiler som har fått Android 7.0 Nougat.

SELVSKREVNE: Googles egne Nexus-telefoner er alltid de første som får ny Android-versjon. Foto: Andrew Matthews/PA Photos/NTB Scanpix
SELVSKREVNE: Googles egne Nexus-telefoner er alltid de første som får ny Android-versjon. Foto: Andrew Matthews/PA Photos/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nye Android-versjonen, Nougat, er her, og selv om den ikke byr på de altfor store nyhetene, er det mye nytt under panseret. Les vår gjennomgang her.

Hvor raskt de ulike produsentene oppdaterer sine telefoner og hvilke modeller som får den nye Android-versjonen er høyst varierende.

Det eneste som er helt sikkert er at dersom du har en nyere Nexus-telefon, vil du kunne installere oppdateringen allerede nå eller i løpet av de kommende ukene.

Har du et annet Android-merke, kan det hende du må vente i noen måneder, og i verste fall får du ikke Android 7.0 i det hele tatt. Har du en nyere toppmodell, bør du dog være sikret.

Nexus

Nexus-telefoner er ikke laget av Google, men de er bygget på Googles spesifikasjoner av andre mobilprodusenter, som for eksempel Huawei og LG.

Det er dog ikke alle Nexus-telefoner som får Android 7.0. Ifølge Android Central har Google uttalt at de kun vil støtte enheter med nye oppdateringer i to år etter lansering.

Med andre ord blir ikke Nexus 5 og Nexus 7 oppdatert denne gangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer